vrijdag 17 oktober 2008

BLB 2 - Carrefour Ittervoort


Hierbij even wat foto's van gisteren (jullie zullen het met me eens zijn dat deze geen apart "reactietopic" waard zijn :thumbup: )

De lokatie was gezellig en goed vol. Veelal met Limburgse gezinnen met mensen die hun auto's gekocht hebben met de "ANWB top 10 van makkelijke instapauto's" in de hand. Onze armada aan lage Z-tjes werd dan ook meewarig bekeken. :wave: Ook waren we nogal "underdressed".
Geplaatste afbeelding

Geplaatste afbeelding

Deze kan zo het "raad de forummember topic" in:
Geplaatste afbeelding

De bediening was...eh...gewoon slecht. Wel aardig hoor, vooral de dame die exclusief voor Danny icetea's bleef brengen (jaja, die zuiderlijke charmes van onze Sledge! B) )...maar verder voor alle anderen aan de tafel alles vergat. :lol: Ik geloof dat de helft van de bestellingen voor drankjes gewoon nooit aan zijn gekomen. Het principe van "we noemen even op wat we gegeten en gedronken hebben en betalen" was hier niet okay. Nee, we kregen een fuzzy logic rekening en moesten zelf maar de centen bij elkaar sprokkelen en dan in een keer betalen. Dus het grote geldharken kon beginnen:
Geplaatste afbeelding

Los van de so-so bediening was het eten wel heel erg lekker. Maar nog belangrijker was dat het een heel gezellige avond is geworden. Lekker bijgekletst en veel gelachen! Dankjulliewel voor de top-avond!

Voor onze volgende BLB meeting over een maandje of drie (the winter edition) gaan we voor een lokatie in België. PJ had een mogelijke lokatie en Frank zou eens kijken of er in de buurt van Hasselt wat te vinden is. Los van de lokatie kijken wij er in ieder geval al weer naar uit! :kicking: